This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Monday, May 16, 2011

Terima Kasih cik Yaya~



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Entri kali ni aku tujukan khas buat cik Yaya.. terima kasih untuk dua-dua 'benda' tu.. i like~ =)

Memandangkan aku dapat hari ni, kira macam hadiah hari guru la kan.. hehe~ pape pun, terima kasih.. aku doakan semoga cik Yaya sentiasa dimurahkan rezeki.. amin~  
sile aminkan beramai-ramai..hOho~

Jaga diri.. Jaga peribadi.. papai~ =)



5 comments:

JIJI YU said...

ekke..hamboi ko.dasat..

SyedGraphiX said...

wahhh..dapat ape tuuu. nak nak. hehe

Sebenarnya banyak mende nak tuliss. tapi, dek kerana sebak.. adehh.. sikit je jadinya T_T . http://www.syedgraphix.com/2011/05/rindukan-suasana-sekolah-dan-16-may.html

MerLe said...

jiji : yelah.. aku bljr dr kamOO..hehe

syed : xbleh..sbb brg pompuan..hehe..

.cik yaya. said...

sama-sama yangg..hehe selamat hari guru!!

MerLe said...

you tOo~ =)