This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Wednesday, May 18, 2011

Jom Join Bloglist Ieyza Afieyna


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Otak aku dah agak tepu ngan macam-macam nota.. so berenti jap nak kasi rehat otak.. sambil-sambil tu aku nak join benda alah ni pulak.. asyik menjoin yang orang lain je.. yang sendiri tak reti-reti nak buat.. hehe.. cam biasa.. sape nak join, klik header kat bawah ni ye.. 


Komen??

Blog ni cantik.. memang nampak yang blog ni milik seorang wanita.. susunan ok.. design pun ok.. teringin gak buat cam gini tapi tak reti.. hOho~  suka tengok kartun kecik kat tepi-tepi blog ni.. comel~

Tapi..

Sorry to say.. rasa cam berat sikit.. dan tak suka ngan 'right klik' tu.. cam susah sikit time nak copy header tadi.. agak terkial-kial tadi tak tahu nak buat apa.. saya budak baru belajar..

Pape pun, yang lain ok sangat.. blog yang sangat comel dan kemas.. suka benda-benda comel ni.. hehe~ =)

K la.. tu je untuk kali ni.. 

Jaga diri.. Jaga peribadi.. papai~ =)


2 comments:

JIJI YU said...

ko kekal je blog ko cenggini tak pon ko wat lagi simple..kompom berduyun suke.ehehhee

MerLe said...

adakah itu bermakna blog aku ni dah cantik??? hehe.. perasan sikit..