This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, May 29, 2011

Ada apa dengan G.I.G.I????

 gosok~ jangan tak gosok~

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Semalam rasanye la kecoh jap kat rumah aku.. taklah kecoh sangat pun.. sebabnya??? 

Adik bongsu aku cabut gigi.. 

i mean --> tercabut gigi.. ni kali ketiga gigi dia tercabut.. tapi yang 1st time la tercabut sendiri.. sebab sebelum ni kat klinik.. sO apa yang terjadi???

Dia simpan gigi tu dalam kotak khas.. bila takde benda nak buat, dia belek-belek gigi dia sorang-sorang.. bila aku tanya nape, dia jawab...

"..nak simpan gigi ni..sebelum ni dua-dua gigi doktor simpan.. kali ni nak simpan sendiri la.." 
(bukan ayat sebenar..)

Ok.. agak-agak bape lama gigi tu boleh bertahan dalam kotak tu..hehe~


Apa yang korang buat apa pada gigi yang 1st time tercabut masa kecik dulu? ok tak tipu.. aku dah tak ingat..


Pape pun.. yang penting JAGA DIRI.. JAGA PERIBADI.. 
& jangan lupa gosok gigi.. hOho~ papai~ =)



3 comments:

JIJI YU said...

haha simpan lam kotak..aku pon simpan gak..

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

eee~ xleh ingt mase nk cabot gigi..tkot dan sakit...huk3

MerLe said...

jiji : kire adik aku speses ko la kn..hehe

ca : tu la gementar ms mula2 g cabut gigi kt klinik..hehe