This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Thursday, May 26, 2011

I'm Back~ =)


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Selepas berhempas pulas mengadap nota dan soklan spot yang langsung tak sama ngan soklan peksa yang betul, aku sekarang dah berada di rumah yang dah ntah bape bulan aku tak balik.. oyeh~ oyeh~ oyeh~ penat naik bas semalam hilang bila dah duk kat rumah.. lama aku tak update entri..

  1. Sebab nak study untuk exam..
  2. Problem sikit ngan pakcik google..hehe~

Alhamdulillah.. nasib baek semua dah ok.. exam berjaya aku lepasi dengan baik walaupun ada sedikit tekanan tempohari.. Alhamdulillah semua baik-baik aja.. =)

Aku cuti 3 minggu ni sebelum semester baru bermula bulan depan.. bulan depan aku dah semester 8.. semester akhir..

aiiiii~ tiba-tiba rasa macam dah tua..hOho~ 


1 more thing.. cik Mastura bercerita pasal blog aku.. malu-malu tucin..hehe~ nak tau apa yang dia kata? sila klik kat sini..

pape pun, yang penting mesti JAGA DIRI.. JAGA PERIBADI.. 


cuti ni nak buat apa eyh??? 



4 comments:

JIJI YU said...

muahhaa...bznye ko weh..

fadlisabri said...

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

JIJI YU said...

ko nak belajor ape weyh..cakap je..aku leh ajor aku ajor..ehehe

MerLe said...

jiji : tp x sebizi ko..

fadli : thnks~ =)