This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Saturday, May 28, 2011

1 Hari 1 Resepi.. jOm masak~

 
Salam semua~ =)

Aku agak pelik ni.. senarai follower aku hilang~ tak muncul-muncul ntah sejak bila.. pada follower baru aku, sori tak dapat jalan-jalan kat blog korang.. dah ok nanti aku singgah k.. senyum sikit =)

something wrong somewhere..

Aku sekarang sedang tenang di rumah..  lama tak balik rumah buat aku rasa blur tak tahu nak buat apa.. nak masak pun kena buka buku resepi semula.. hehe~ sangat teruk kan.. =P
 


Aku nak promote 1 buku ni.. mak aku belikan.. sape-sape yang tengah nak belajar masak, try test tengok buku ni.. ada banyak resepi dalam ni.. bagus untuk orang-orang yang baru nak belajar ngan orang-orang yang dah tak ingat resepi cam aku.. hOho~  1 hari 1 resepi maknanya ada 365 resepi.. bagus kan? 

Marilah sama-sama memantapkan skill memasak sepanjang cuti ni.. hOho~


k la.. JAGA DIRI.. JAGA PERIBADI.. papai~ =)








8 comments:

JIJI YU said...

dah bertahun dah aku ade buku ni weyh..

MerLe said...

haha.. yeke? bgus la.. mesti ko dh pandai masak kan.. aku baru jumpa masa kobek2 rak buku mak aku..

yad'z said...

dah ade dah buku nih,,, hehehe... bagus3.. ngee~~~

MerLe said...

hehe.. jom masak sama2~

Arif Azmi said...

Fuhh.. Masak ni lemah la.. HAHA.. :D

MerLe said...

hehe..xpe..bljr slow2

Ieqa Swetluv said...

wah leyh la ika try gak nty bku ni hehe

MerLe said...

bleh3~ sila..sila..sila.. =)