This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, May 15, 2011

Maher Zain - Sepanjang Hidup


buat warming up suara dulu..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera~


JOm layan lagu ni.. lama tak dengar lagu ::ayat tipu =P ..hOho~::


Kali ni kita dengar lagu Maher Zain plak.. versi Bahasa Indonesia.. pape pun, kita tetap satu rumpun kan.. Indonesia mahupun Malaysia, kita datang dari satu rumpun yang sama.. satu bahasa,, biar ada bedanya, persamaan tetap ada..

Ok~ jom nyanyi sama-sama~






Dah siap nyanyi, cepat tadah tangan sujud syukur.. bersyukur la kamOo still ada..


Suara untuk menyanyi
Telinga untuk mendengar
Mata untuk melihat


Syukur~ =)



Ok la.. jumpa lagi.. Jaga diri.. Jaga peribadi.. papai~ =)




5 comments:

Arif Azmi said...

Wow.. Lagu best ni.. :D

Jom baca post terbaru Bebelan Saja: Right Click Disabled? Buang Masa Je

JIJI YU said...

suara aku untuk quran..

MerLe said...

arif : best3~

jiji : alhamdulillah.. tu la yg sebaik-baiknya

cucu umie said...

alhamdulilah kita kne bersyukur dengan apa yg tlh diberikan oleh Allah..hehe

MerLe said...

dats right =)