This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, May 15, 2011

Entri Larut Malam.. tOcey~ =)



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera~

Aku di-review lagi.. hOho~ 

Tadi aku baru sedar diri, kebelakangan ni aku banyak join macam-macam jenis segmen or contest yang blogger lain buat.. walaupun ada yang tak sempat join, tapi banyak la jugak.. rasa cam dah kurang sikit aku merapu plus membebel.. 

Nevermind~ pape pun sekarang aku nak ucapkan terima kasih pada blogger Penulis Senja sebab review blog aku ni.. hOho~ kalu ngan dia, kena berpuisi bagai.. sO aku bagi 1 pantun.. pantun je la deh..

Sejuk benar di waktu pagi
Mandi pula di tepi perigi
Terima kasih daun keladi
Lain kali singgah la lagi..


Jaga diri.. Jaga peribadi.. papai~ =)



3 comments:

SyedGraphiX said...

hahahaha. aku takleh btul kalau nak bpantun bagai ni. hehehe

JIJI YU said...

hehe..ko boring bebeno dah ni

MerLe said...

syed : hehe..sile bolehkan..

jiji : mmg la.. tggu entri kamOo xde