This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Friday, May 20, 2011

SEGMEN BLOGLIST ABGTEROR : TANAH TUMPAH DARAHKU


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Jom join ni.. nanti tuan punya segmen ni letak blog kita dalam bloglist ikut negeri.. ok la.. malas nak cakap banyak dah.. sape nak join, klik kat gambar bawah..


Ada beberapa soklan kena jawab.. 

1. Dimana anada dilahirkan?
Kota Bharu, Kelantan..

2. Dimana anda dibesarkan?
Kejap kat Kedah.. banyak kat Kelantan.. dah besar, duk Terengganu pulak.. tapi sebab study, sOo sekarang ada kat Pahang..

3. Negeri pilihan untuk dimasukkan dalam senarai bloglist?
Opkos Kelantan Darul Naim.. =)

4. Cerita mengapa pilih negeri tersebut?
Sebab aku lahir kat Kelantan.. lama belajar kat Kelantan.. pendek kata, walau ke mana pun aku pergi, Kelantan tetap di hati.. cewah di situ..hOho~ 

 Ok~ dah siap.. mudah kan? mudah kan?


Jaga diri.. Jaga peribadi.. papai~ =)


6 comments:

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan.. Shera singgah blog ni tau..
Shera dari blogger Johor..
^_^ Yeayy!!

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

null said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

MerLe said...

hi shera~ =)

azi nur said...

hye merle...

The Medical Duo said...

maju blogger klate :D

MerLe said...

azi nur : hi azi nur~ =)

the medical duo : maju jaya~