This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Thursday, May 19, 2011

" MASTURA NAK PROMOTE BLOG"


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Masa sibuk godeng-godeng tadi, tiba-tiba terjumpa benda alah ini.. apakah? nak tahu? sila klik gambar header kat bawah ni.. jangan silap klik header aku pulak.. ok? bagus..bagus..bagus~ =)


Nape saya nak minta tolong cik Mastura promote?

Emmmm.. sebabnya.. 
  1. Kalu boleh aku nak tambah lagi bilangan follower.. ramai kawan kan bagus
  2. Nak tambah bilangan peng'komen'.. hOho~
  3. Dapat cari idea untuk buat entri melalui blog-blog lain.. yelah.. kadang-kadang tak datang jugak..

Ok tak alasan aku tu? hOho~ dah tak berapa nak ada idea ni.. i chow dulu yea.. sape nak join jugak, jangan lupa klik kat header tu.. 

Jaga diri.. Jaga peribadi.. papai~ =)


aku sedang cuba nak buat entri yang pendek ni.. berjaya tak usaha aku ni?



5 comments:

JIJI YU said...

hurm..ko dah lame kan berblog..nnti2 aku cube2 tolong mane yang mampu ek..

MerLe said...

time kasih ckgu jiji.. ::tetiba jd sopan santu..hOho~::

::Mastura Zakaria:: said...

dah dipromosikan...sila check link ni...

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/sesi-promote-blog-11th-batch.html

thanks join=)

Ary ariasputera said...

ary follower melalui mastura nih...

MerLe said...

thanks mastura~ =)

ary : tq.. i'll follow u too