This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Thursday, May 5, 2011

Budak buli aku?????


Pada satu ketika tatkala aku baru selesai menghabiskan bacaan ayat suci, dengan tidak semena-mena terdengar satu bunyi yang tak asing pada deria pendengaranku..

tiiittttt.... tiiiiiiiiitttttttttttttttt...... tiiiiiiiitttttttttttttttttttttttt.....

Yea.. itulah bunyi alat perhubunganku a.k.a henpon yang ku pinjam dari si dia.. hatiku terdetik bertanya..

"Sape la yang duk msg maghrib-maghrib ni????"

Lantas tanganku mencapai hp yang terletak elok di atas katil yang empuk.. jari jemariku mula memainkan peranan menekan punat-punat hp bagi merungkai persoalanku..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*pengsan*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Cikgu, ni tiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttt (bukan nama sebenar) bleh topap at sy. Kalau bleh hantar kt no ni 017+++++++. Sbb ni no kwan

Budak minta kedit ngan aku!

aiiii budak~ cikgu pun catu duit nak buat makan.. ni kamOo nak cikgu tOpup kat kamOo pulak.. sangat bijak kamOo ye.. 



sangat tak setuju budak sekolah dah ada handphone..



7 comments:

JIJI YU said...

muhahhaha..aku pon nak jgk..

MerLe said...

haha..tak terkata tak tau nak balas apa ni

Along Usop said...

ahahahahhaaha

MerLe said...

hehe..

!!!::Si GadiS SunSilk::!!! said...

ahaa....sabau je la...hehehehe ^_^

Anaziaf Srm said...

hahahhahhaa.. mmg taley bla budak msg mtk topup.hahaha..budak skunk darjah 6 dh da lappy kak su..isk3..

MerLe said...

sedang bersabar..hehe

yu : tau takpe.. siap komen kata laptop kita besar dr yg dia..ish3~