This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Saturday, May 7, 2011

" Segmen Review Blog Bebelan Saja"


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Masa aku duk jengah blog cik Shera, aku tengok dia join segmen ni.. dia kata dia tag semua orang yang baca entri dia tu.. sO aku join jugak la.. hehe.. sape nak join, sile klik pada header kat bawah ni.. nampak ganaz kan.. hOho~


Segmen dia senang je.. just letak header.. takde soklan kena jawab.. sO, aku tak tau nak bebel pasal apa sekarang ni.. tapi adik aku selalu kata..

"..along ni suka membebel la.. macam budak umur 2 tahun.."

cisss! cakap macam orang besar.. nak marah pun kecik lagi.. aku sekeh je la.. haha~


k la.. jumpa lagi.. Jaga diri.. Jaga peribadi.. papai~ =)



3 comments:

Arif Azmi said...

Thanks sebab join! ^^,.. Didirectkan dari cik shera eh? Hehe.. Alright.. Nanti kalau dah review saya bagitau k?

MerLe said...

aah..hehe.. ok

Shaherah said...

hahha thanks ea join <<perasan segmen tu shera punyer.. ehee ^_^