This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, May 1, 2011

BIRTHDATE BLOGLIST BY MAHIRAHNAZLIM


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

 

Aku terjumpa benda alah ni tadi masa duk ber'blogwalking'.. memandangkan macam senang je takde kena jawab pape soklan dan tempoh masanya belum tamat, dah trauma ngan yg sebelum ni..huhu~ aku nak join la.. nak join ada dua pilihan.. aku tak tau nak pilih yang mana.. tapi aku dah wat entri ni, maknanya dah pilih yang pertama la kan.. hoho~ ok... sudah... jangan memeningkan kepala.. kembali pada topik utama...

Nama : 
Nur Subhiyah

Tempat Lahir : 
Hospital USM Kubang Kerian, Kota Bharu, Kelantan

Tarikh Lahir : 
3 Mei 1987

Emmmmmm... ni je la kot.. aku tak tau nak letak apa lagi.. ni pun dah cukup syarat kan.. aku dah join.. sape nak join boleh klik kat sini.. 
  
Pada cik Mahirah yang anjur BB ni, aku ada wish sikit untuk dia.. walaupun tak tau tarikh yang tepat, aku tetap nak ucapkan...

SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 20
Semoga impian kamOo jadi kenyataan...
Senyum selalu =)

Ok.. tu je untuk kali ni.. jaga diri.. jaga peribadi.. papai~ =)



 Ada sape-sape lahir sama tarikh ngan aku?









5 comments:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

KMU TUA 2 THUN DR CA RUPANYER.... :)
YES! YES! CA MUDE..HIK3.. :p

MerLe said...

hehe.. nape? ca pk umur sy bape? kire kna pnggil adik ca la lps ni..

mahirahnazlim said...

tengs for wish :)

thanks join BB
sila check update bloglist
http://maheyra2305.blogspot.com/p/birthdate-bloglist.html

mahirahnazlim said...

have blast bday !

http://maheyra2305.blogspot.com/2011/05/happy-bday-untuk-member-bb-by.html

Wawa Chan said...

hepy bsday . may allah bless you . bday awk dgn sy same la :)