This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Wednesday, July 13, 2011

Tolong bagi makan~ =)


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Korang perasan tak aku letak bintang  kat blog aku ni... tu namanya hamster... tadi aku godeng-godeng wat singgah makan tengahari kat blog sape ntah, terjumpa benda alah ni... sO kiut ok~ teringat kat mimit kat umah... mimit tu nama hamster yang adik aku bela... aku penah citer pasal mimit dalam entry sebelum ni... kat sini~ cOmel bangat... sO tangan aku pun jadi gatai nak taruh jugak... 

sO... kalu korang ada masa lebih sikit, rajin-rajinlah singgah blog eden yang tak seberapa ni deh... tolong bagi dia makan deh... hehe~ senang je... klik aje kat kotak sangkar dia tu, makanan akan kuar... aku suka tengok dia makan~ hOho~

 ni la mimit~ aku panggil dia mimit... adik aku panggil dia mimi... tuan asal dia plak panggil dia hamid... hehe~ kekeliruan jantina berlaku di situ...

 gaya ni maknanya "aku nak kuar! aku nak kuar!"

cikuuuuu....... cak! mimit~ tengok kamera~

k la... dah mula nak merapu-rapu... pape pun, sape yang tolong bagi cik hamster tu makan, aku dahului ngan ucapan.... 

Terima kasih......
Syukran........
Thank you.......
tOcey......
Arigatooooooo...
Kamsahamidaaaaa........
dll


Jaga diri... Jaga peribadi... papai~ =)


agak - agak nama apa aku nak bagi untuk benda alah tu???


3 comments:

JIJI YU said...

haha..aku ade guinea pig..banyak gaban makan..obes dah skang ni

H.J said...

bak sini..aku sembelih buat singgang

MerLe said...

jiji : yeah??? haha~ ko kenal kwl pemakanan dia tu ji.. tlebih obes kang mati kesemputan plk..

H.J : tidakkkkkk~ tak bleh..tak bleh~