This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, July 10, 2011

Sambutan kali ke-5 + gfi~ =)


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sempena menyambut tahun ke 5 ni, aku dan housematezzz aku telah wat makan lebih sikit malam ni... duk rumah sewa boleh la masak-masak sikit...hOho~ makan bujang je... yelah...elaun pun tak dapat lagi kan... nak tahu lebih lanjut,,, sile rujuk entri ni... sO inilah menu kami tadi...

Mee Maggi Kari~ hOhoho~ 
best apa kalu makan ramai-ramai... hehehe~

Ada lagi...

+ nasi lemak... just nasi je... lauknya takde... hehe~
+ sambal campur... ada udang,,, sotong,,, telur ::aku tak makan ni sebab tak boleh...huhuhu~::
+ telur masin ::dapat dari majlis kawin...hOho~::
+ milo panas yang memang best... ::kredit utk sara =)::

& aku tambah 1 lagi..

Apakah ini??? ni la namanya "Prebio Gamat Gold"

.....KELEBIHAN.....
  1. Baik untuk wanita selepas bersalin, membantu menyembuh luka-luka pembedahan dan memulihkan fungsi sistem peranakan
  2. Mempercepatkan pemulihan tenaga dan mengelakkan keletihan terutama mereka yang aktif bersenam dan bersukan.
  3. Membantu penyembuhan ulser, gastrik dan pendarahan usus.
  4. Mengurangkan sakit urat dan kesakitan pada otot badan dan sendi
  5. Membantu mengurangkan simptom sembelit dan penyembuhan masalah buasir.
  6. Menenangkan fikiran dan mengurangkan tekanan
  7. Bertindak sebagai pelali atau sebagai penahan sakit semulajadi.
  8. Mengurangkan penyakit resdung dan asma atau lelah
  9. Merangsang kecantikan kulit, meningkatkan peredaran darah, menguatkan struktur, melembutkan serta mempertahankan penuaan pada kulit
  10. Mencegah kanser
  11. Menyembuhkan kulit terbakar, menghidupkan tisu & sel badan
  12. Boleh membuang toksik dalam badan
  13. Boleh menghentikan batuk, selsema (mengeluarkan kahak)
  14. Boleh merawatkan penyakit seperti paru-paru, tekanan darah rendah, mati pucuk, darah tinggi, kencing manis, sakit jantung, gout dll
(kredit pada Blog My Shop untuk info)

.....siap promote lagi... hOho~

K la... aku dah kenyang... dah boleh start wat kije... mula esok projek dan tugasan dah bermula.. tak boleh maen-maen dah.. jumpa lagi~


Jaga diri... Jaga peribadi... papai~ =)


3 comments:

JIJI YU said...

bile nak kawen

ahsfantasy24 said...

cpat2 la kawen kak!
hehhe jgn lupe jmput kte ;)

MerLe said...

jiji : hahaha... nape tetiba tnya psl kawen ni? terkesima seketika...

ayu : hehe.. insyaAllah =) 'free'kan hri rye ke3 nti.. hOho~