This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Thursday, July 21, 2011

Mata berpinar - pinar~ (@_@)


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Pening pale datang ngan tiba-tiba... aku tak tau brape ratus blog aku skodeng tadi... hiperbola di situ.. pape pun rasa puas sebab boleh gi tinggalkan jejak merata - rata... dah lama rasanya tak bersinggah sahur diner kat blog orang... ada juga yang tak dapat aku tinggalkan jejak sebab problem apa ntah.. len kli plak aku gi terjah...

Malam ni aku nak mulakan operasi wat kije-kije yang tertangguh... internship tinggal seminggu lagi... kije ada banyak lagi... so takleh maen-maen dah... wish me luck~ =)


Jaga diri... Jaga peribadi... papai~ =) bagi Luna makan tau~


tesis + laporan program + jurnal + pernyataan profesional + rph 
= yang mana 1 nak mula dulu.......


12 comments:

JIJI YU said...

hamboi merata
ko berjalan ini hari ek

cucu umie said...

semoga berjaya siapkan kerja yer..incya-ALlah..all the best..

hazirahmahadzir said...

dtg terjah blog kamu pulaa..wink wink~
btw,gud luck dear !

nanakimie said...

ni link dia..nana folow tutorial kt sini...nk bg direct link tutorial shoutbox tu tak igt da...

http://www.empayarbintangtiga.com/

Hanis MY said...

all d best! mulakan yg mana plg ptg.. take care...

zaeimah ismail said...

jaga2..^^

sy pon dtg tinggal jejak jugak~~

Princess Feyqa said...

feyqa dtg sini, squeeeeeeeeeeee =D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

chaiyorkkkkkkkkkkkkkkkk

ahsfantasy24 said...

ehehe..
tak lame da nk abeh..
owg de 1 blan ag adei..

MerLe said...

terima kasih semua~ nti dah setel masalah, sy jenguk korang semua k..

nana : thanks 4 da info~ =)

sobri yaacob said...

good luck k :)

MerLe said...

tenkiu~ =)