This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Wednesday, July 20, 2011

SEGMEN MSRED : MY FAVORITE PHOTO AND WHY


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Aku nak join segmen ni... sape nak join jugak, sile rajinkan jari anda untuk klik pada header kat atas ni... rajin-rajinkanlah yea..


Kenapa aku suka gambar ni?

Ini gambar yang diambil 2,3 tahun yang lepas... dah tak ingat tarikhnya yang tepat... apa istimewanya? beberapa minit sebelum gambar ni diambil, satu perkara yang sangat menyedihkan dah berlaku... perkara yang sangat menyakitkan hati... sangat sakit... tapi aku berjaya ukirkan senyuman yang cukup manis pada waktu tu... entah dari mana datangnya semangat tu... entah dari mana datangnya kekuatan untuk aku terus senyum.........

Gambar ni meyakinkan diri bahawa aku sebenarnya masih kuat... kuat untuk hadapi semua cabaran dan dugaan hidup... moga senyuman itu akan terus terukir selagi hayatku masih ada.... mOod serius datang ngan tibe-tibe.. hOho~

Itu je untuk kali ni... 

Jaga diri.. Jaga peribadi... papai~ =)


tetiba terkenang peristiwa semalam........


11 comments:

msredcheesecake said...

pompuan mmg pandai senyum dlm duka...tengs yea join...

cik hani said...

gambar je jadi kenangan..
anyway, xpe.. sembunyikan kesedihan tu dengan senyuman..
hik2

Abby Salvatore said...

smile and world will smile with you..:)

http://missgaban.blogspot.com/2011/07/segmen-msred-my-favourite-picture-and.html

MerLe said...

msred : ur welcome =)

cik hani : yea..gmbr je..tak mau dah sedih2.. =)

abby : i'll smile to u tOo.. =)

msredcheesecake said...

jom layan bloggerz sporting

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/07/happening-favorite-photo-their-story.html

MerLe said...

=)

IeraAzizi said...

dtg sini

Syafirah Addawiyyah said...

senyuman yg paling manis ^^

mizzkechique said...

manis2 semuanya...

anismelon said...

cantik cantik..hehehe...singgah dari segmen msred..

anis na ajak join GA nie..kalau free free join la erk..

http://anismelon.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

MerLe said...

thanks semua.. setel problm nti i singgah u oll semua plk k.. =)