This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Thursday, July 7, 2011

Testing~ Testing~ 1,2,3


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Aku dah selamat bertapa di bumi Bentong.. sekarang duk kat sekolah.. sempat lagi duk berblog.. hOho~ jangan tiru ye adik-adik~ aku saje nak try guna brokbend tadi.. ntah rosak apa.. lepas aku godeng-godeng, akhirnya berjaya jugak ber'online'..  

oyeh~ oyeh~ oyeh~ =D

k la.. aku kena mengajar hari ni.. pengajaran 1 hari.. best sangat~ hOho~ 

Jaga diri.. Jaga peribadi.. 

Jumpa lagi~ kalu pakcik brokben ni tak wat hal.. papai~ =) 


4 comments:

JIJI YU said...

eheh..smoga beruk tak bikin hal

cucu umie said...

selamat mengjar yer.hehe incyA-Allah tidak bt hal yer ah..hehe

MerLe said...

jiji : tocey~ doa lebih2 sikit..

cucu umie : hehe.. terima kasih..

MerLe said...

jiji : tocey~ doa lebih2 sikit..

cucu umie : hehe.. terima kasih..