This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Friday, July 15, 2011

Selamat Malam Luna~ =)

nunite semua~ zZzzzz......... 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Entri tengah malam... tak tengah malam lagi... tapi aku nak beradu awal sikit malam ni... tak mau peristiwa pagi tadi berulang lagi esok pagi.. apakah??? baca kat sini... esok giliran aku yang mengajar.. huhu~

nOthing... just nak gitau aku dah edit sikit my pet yang duk gerak-garak dalam kotak atas tu... kasi ada warna baru meriah sikit... aku dah kasi nama kat dia... 

Luna~ =)

sO mula hari ni, aku nak panggil dia Luna~ korang tolong bagi makanan kat dia eyh... mana yang tolong bagi, tenkiu~ =)

senyum dalam tido...........

K la... dah ngantuk~ sOri just entri kosong... aku gian gak nak wat entri... hehe~

Pape pun.............. jaga diri... jaga peribadi... papai~ =)


6 comments:

Ini Kisah Tia said...

hahaa . luna kuat makan ... heheh

Sunah Sakura said...

selamat tengahari luna.. ekekek..

adan said...

pandai kenyang ke luna tu?

MerLe said...

tia : tau xpe.. ngap je ble kita bg

sunah : slmt mlm sunah~ hehe... dh nk pgi balik...

adan : xtau la..x bljr bhs dia nk tnya..hehe

izatty fatihah said...

dah kasi luna makan . xbole kasi byk2 .. kne jg badan . hehe =)

MerLe said...

hehe..tOcey~ =)