This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Saturday, July 2, 2011

"WANTED : Blog link for my bloglists"


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Entri pagi hari Sabtu : 
 Tetiba rasa teruja nak join bloglist si cantik manis ni.. aku tak tau ble tarikh tutupnye.. tape la.. nak join jugak.. sape nak join, moh la klik beramai-ramai banner kat bawah ni.. 


Kabus agak tebal pagi ni.. agaknya camne budak-budak ni nak lari.. apasal kena lari? sila rujuk entri ini..
akak bagi semangat dari jauh yea dik non-dik non sekalian.. hOho~ 

Selamat ber'internship' pada teman-teman se'batch' sekalian.. 
Selamat berpraktikum pada adik-adik junior semester 6..
Selamat menjaga ipg pada adik-adik junior lain yang still kat ipg.. hOho~

Walau di mana pun kita berada, jaga diri.. jaga peribadi.. papai~ =)


doakan aku selamat sampai...

4 comments:

JIJI YU said...

ahaha..semoga ter masuk dalam list le

Sunah Sakura said...

all the best ye....

MerLe said...

tocey~ tocey~ tocey~ =)

anis aten said...

http://thegirlwhothinktoomuch.blogspot.com/