This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Wednesday, August 3, 2011

1st CONTEST : My Story

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Lama rasanya tak menaip di laptopku yang kucintai ni.. problem masih belum setel, so tak bleh nak buka lama-lama lagi... amik sikit masa nak wat entri ni.. 

Aku nak wat 1 segmen.. sempena hari menggembirakan yang akan tiba tak lama lagi.. jeng~ jeng~ jeng~ hehe... 1st time ni.. agak berdebor di dada.. hope ada yang join.. 

Syarat - syaratnya adalah..........
  1. Buat satu entri tentang apa saja cerita yang korang nak kongsikan.. aku tak kisah, asalkan menarik, tertarik dan kau memang da bombbb!
  2. Letak header aku ngan kemas..
  3. Tajuk entrinya --> 1st CONTEST : My Story
  4. Tag nama sape sape pun tape... paling kurang 3 orang, paling banyak 5 orang.. yang penting dorang tahu diri mereka telah di'tag'...
  5. Canangkan kat seantero isi alam maya untuk komen kat entri korang tu.. entri tu je... yang lain tak dikira...
  6. Lastly...'link'kan dalam ruangan komen kat bawah..

Pemenang akan aku pilih berdasarkan komen yang paling banyak pada entri... makin banyak komen, makin tinggi peluang untuk korang menang... macam mana? senang tak?

Hadiah?
topup RM10 untuk sorang pemenang... kalu ada hadiah yang lain, aku gitau semula... buat masa sekarang, tu je yang aku boleh fikir sebab nak kena menaip cepat ni.. huhu~ harap ramai yang akan join...

Tarikh Tutup?
  1. 10 Ogos 2011 untuk entri...
  2. 14 Ogos 2011 untuk komen... komen yang ada selepas tarikh tersebut tidak akan dikira..

Untuk permulaan ni, aku tak tau nak tag sape.. ikut random plus sesuka hati je la.. aku nak tag...

Shera
Sunah Sakura
Jiji
cik Purple
Ubi

Sila datang memeriahkan segmen a.k.a contest pertama aku ni..... kerjasama anda semua saya dahului dengan ucapan terima kasih.. 

Jaga diri... Jaga peribadi... papai~ =)

7 comments:

Shaherah said...

InsyaAllah ye.. pape pun good luck ok.. ^_^ thanks tag shera.. ehee.. ^_^

Makbed said...

insyaallah akan dijoin dengan jayanya.

PinKy MoMMa said...

all da best utk kontest ni dik :)

Makbed said...

http://www.makbed.com/2011/08/contest-di-alam-maya-my-story.html#axzz1Tx1zNPDj

ok..join da

ArulchelseA said...

contest ni trlalu berat la..hrp brjaya la contest ni nnt..

NadiRah said...

insyaallah nnt nad join.. ^^

H.J said...

susah woo segmen ni...ehe