This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Tuesday, August 23, 2011

At last....... Alhamdulillah =)


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Setelah berhempas pulas selama beberapa kurun, nampak beno nipunye akhirnya selesai juga tugasan laporan kajian tindakan a.k.a tesis yang sangat la menyesakkan otak fikiranku... bila dah siap ni rasa cam senang la plak... tade la susah sangat kalu dah sedia dari awal semester dulu lagi... oleh itu.........

...pada adik-adik yang sedang menuntut ilmu di ipg sekarang, silalah cari terus tajuk tugasan kajian tindakan anda... susah-susahkan diri dari awal untuk duduk melenggang kaki di semester akhir... ni nasihat aku pada junior-junior aku... tak mau ikut, aku tak kisah... pilihan terletak di tangan kamu... ok~ dah start merapu...

Sekarang ni rasa lega yang amat sangat... Alhamdulillah~ walaupun just hantar sebagai draf je dulu, tapi rasa dah terlepas 1 beban tugas... pape pun sekarang still tak bleh melenggang kaki sesuka hati lagi... sebab masih ada beberapa tugasan lain masih menunggu giliran... hOhoho~

Jumpa lagi...

Jaga diri.. Jaga peribadi.. papai~ =)


9 comments:

JIJI YU said...

muahaha..aku leh jadi contoh ikutan r ni..aku selagi tak siap kerja..selagi tu aku tak duk diam

dayah aziz said...

alhamdulillah...;)

MerLe said...

jiji : tu sbb aku tak bape nak betul kebelakangan ni..slagi x siap slgi tu x senang duduk..huhu

dayah : =)

Marina said...

selamat membuat viva (final tesis)...

MerLe said...

marina : tenkiu~ =)

H.J said...

lenggang kaki kat mana yang tak de sesuka hati??haha

yad'z said...

hehehe... kejar dateline.. yearghh.. hahahaaha... <------ saye suke buat keje last minit.. pastu bile tak siap rase cam nak bunuh diri jekk.. ngaaa~~`

miZz_nizZ said...

last minit tu..tu yg stress..haha.btw,sib bek siap dah..alhmdllah la=)

MerLe said...

HJ : hehe..nth la..x terfikir plk

yad'z : haha..tau tape..wat last mnit pastu mula la x senang duduk.. padan muka diri sendiri..hehe

mizz_nizz : alhamdulillah =)