This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Saturday, August 13, 2011

Awak... Tolong Saya~


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Hari ni aku cuti tapi tak macam cuti pun... mata mengadap laptop je dari pagi... berenti mandi ngan solat je tadi, pastu sambung menaip semula... mata dah kembali berpinar - pinar duk pandang word je... rehat mata jap buka blog... alasan semata-mata..hehe...

mau tido seminit......

Minggu - minggu akhir sebelum cuti raya ni mungkin agak sibuk sikit... 

  • Laporan tesis perlu disiapkan segera sebab dah kena bentang lepas raya... ok..slide belum wat lagi~~~
  • 3 kerja kursus yang ada ni pun tak boleh dipandang sepi saja sebab semuanya kena dihantar minggu pertama lepas raya... nasib baik ada 3 je... alhamdulillah...
  • Lega sikit sebab tugasan projek untuk kursus prasekolah boleh wat lepas raya... mungkin pertengahan bulan 9 atau awal bulan 10... alhamdulillah... tade la sesak sangat pikir untuk projek tu lagi...sujud syukur sekarang....
  • Persediaan untuk 'itu' juga kena terus dibuat... permohonan ngan maktab masih tertangguh walaupun sebenarnya dah lewat bebeno dah ni... kena tegur ngan pensyarah HEP semalam sebab baru nak hantar...huhuhu~ sOri Puan... bukan tak mau hantar awal tapi sebab baru dapat kata putus... i'm sOrry~ 
Sebenarnya 'hal itu' masih banyak yang tak selesai... masih banyak perkara yang perlu dibuat... rasa kesian pula pada famili yang bersusah payah uruskannya... tak sabar sebenarnya nak tunggu cuti... nak bereskan semuanya... masa dah suntuk sangat... 

Pada umi, baba, mama, abah, ayahcik, adik-adik, sedara mara dan semua yang dah aku susahkan untuk hal itu... along minta maaf sangat-sangat~ =( 

...sori...saya susahkan awak lagi...

Sekarang ni nak siapkan kije cepat-cepat.. selesai kije-kije kat maktab, boleh fokus yang kat rumah pulak...

Pape pun, korang jangan lupa singgah bagi makan kat Luna tau...hehehe~ gelak nakal...

Jaga diri... jaga peribadi... jumpa lagi... papai~ =)


5 comments:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

merle, kalau ca nak jadi cikgu skang leh ker mohon maktab ek? ( reply kat fb ca leh..sori menyusahkan..)

H.J said...

selesaikan keje tu dlu..aha

JIJI YU said...

keje keje keje

zezolla_atin said...

merle thanks singgah blog atin sambil pujuk2 td . hehe . kamu keja la kuat2 eh . fighting !

MerLe said...

ca : ok..nti kite ber'fb' =)

HJ : baik tuan!

jiji : baik baik baik

zezolla : tenkiu~ ur welcome =)