This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Monday, August 15, 2011

Terima Kasih Makbed~ =)


 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera~

Beberapa hari yang lalu aku wat my 1st contest... saje nak try wat sebab aku tengah kaya sekarang...hOho~ sO aku nak umumkan pemenangnya... beliau adalah satu-satunya blogger yang menjoinkan diri.. terima kasih banyak-banyak Makbed~ =D .. pada Makbed, hadiahnya akan tiba nanti... tenkiu~ =)

Sape dia? sape tak kenal lagi, sila datang singgah ke blognya...


Pape pun, aku nak ucapkan terima kasih pada yang beri maklum balas tentang contest tu... bila tengok-tengok semula, memang agak berat pun... hOho~ tape..tape... len kali aku wat yang simple-simple plak k... pape pun, tenkiu pada semua yang singgah bagi komen dan galakan.. tOcey~ tOcey~ =)

gambar tade kaitan ngan entri..hehe...

Ok~ jumpa lagi di lain masa~ jaga diri.. jaga peribadi... papai~ =)


4 comments:

H.J said...

heee..tak pasan plak wak kontest apa

senyumSOYA said...

huhuhuhuh..xpe2 usaha tangga jaya..alhamdulillah..at least berani x mcm saya, masih blom berani nk buat kontest..hik3~

Makbed said...

hahhaa... sorang join pun dpt hadiah ke? mekasihh... cuba lagi wat kontes ekk.

MerLe said...

HJ : hehe..tape..tape

sOya : tenkiu~ tade la..sje je nk try..

makbed : hehe..hadiah dh sedia..nti sy hntr k =)