This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Wednesday, August 31, 2011

Aidilfitri + Merdeka + Wedding.... =)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Sebelum aku melalut pada hal lain, aku nak bagi ucapan sikit pada semua teman-teman blogger... dah terlambat pun tape la kan...hehe~

SALAM AIDILFITRI
&
SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN

Sambutlah kedua-dua perayaan ini dengan perasaan syukur..

*******************************************************
*******************************************************
*******************************************************

Untuk pengetahuan semua teman-teman sekalian, aku akan melangsungkan majlis akad nikah pada malam esok 1 September 2011... doakan majlis kami nanti berlangsung dengan jayanya... sOri tak ajak sape-sape untuk kali ni... aku wat majlis hujung tahun nanti aku ajak korang k~ =) mata berkelip-kelip

Pape pun, buat masa sekarang kebanyakannya dah setel... Alhamdulillah... rasa tak percaya masih ada... terasa diri masih muda belia... statement melampau...hOho~

Jumpa lagi~

Jaga diri... Jaga peribadi... papai~ =)


3 comments:

Sofea Lang said...

tahniah !!!
God bless both of u! =)

visit mine
raya+merdeka+birthday

http://sofealang.blogspot.com/2011/08/happy-birthday-to-us.html

JIJI YU said...

barakallahulakuma

MerLe said...

sofea lang : terima kasih~ nti sy g jln2 =)

jiji : tenkiu ji~ =)