This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, August 14, 2011

Kururu Task


sila klik untuk menjoinkan diri

Task terakhir sebelum aku berhenti berehat untuk mulakan kerja sendiri selepas ni...

Matlamat dan Harapan?

Aku harap aku dapat bertahan lama dalam dunia blog ni.. dapat sedia pengisian yang baik untuk dibaca oleh semua.. dapat kenal lebih ramai lagi kenalan baru di alam maya ni... dapat berkongsi pelbagai pengalaman yang boleh dijadikan iktibar pada masa akan datang... 

Buat masa sekarang, tu je yang dapat aku fikirkan...

Ok la.. selesai sudah tugasan plan no 481 pakcik alien ni... sape nak menjoinkan juga, sila la melaporkan diri di blog tuan tanah dengan mengklikkan jemari ke gambar alien kat atas tu... hOho~

Jaga diri.. jaga peribadi.. jumpa lagi~ =)

2 comments:

Wuming said...

Singgah dan follow sini

MerLe said...

tenkiu~ =)