This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, August 21, 2011

Sabar Menanti..................

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

..dalam tenang ada gelisah..


Dalam sibuk menaip tugasan, tiba - tiba teringat pada hal lain yang masih belum selesai... tiba-tiba gelisah datang di hati... benar, masa semakin suntuk... waktunya hampir tiba... sudah bersediakah aku???


awak, dah sedia ke belum?


9 comments:

JIJI YU said...

mu toksea jepuk aku ko..haha tadi kechixx jepuk aku..

ked said...

wahh..ble tu agak2 yea..

MerLe said...

jiji : aku wat mjlis nti aku jepuk ko ji..ko siap sdia trus ngn hdiah..

ked : hehe...tunggu~

Ummi_Rosalicious said...

waktu apa tu yer....hehe

msredcheesecake said...

ha ah...da ssedia ke belum? hheee

anismelon said...

nak kawin dah ke..hehehe..tahniah..selamat menjadi isteri..isteri yg solehah okek..

Ini Kisah Tia said...

wahhh . sedia , sedia , sediaaaa :)

MerLe said...

ummi : errr..emmmm..hehe

msred : bru sedia sparuh..hOho~

anis : hehe..pandai~ tenkiu~ =)

tia : bagus! hOho~

ahsfantasy24 said...

Ehem3..
kad raya lom sampai ag nei cmane ea;P