This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Friday, August 19, 2011

Free Doodle dari Apit... comey~

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Akhirnya boleh gak nak menaip entri.. aku jalan-jalan merata tadi... jumpa blog Apit... dia nak bagi doodle free~ comey~ aku suka benda-benda comey ni.. hehe... tak tau nk pilih warna pe.. comey semua... mulanya nak amik warna biru tapi si dia suka warna merah.. tape la, i pilih ur fav colour je la k... blog aku dah penuh biru... huhu~ ayat reda..

Sape nak jugak, sila la singgah ke blog dia... comey ok~ tenkiu Apit for doodle... i like~ =)

ni awak... comey la awak ni~ hOho~ bajet dia baca blog aku.. =P


tak kawin lagi..tak bleh duk rapat-rapat lagi..huhu~

Comey kan.. kan.. kan.. sile kata yea


8 comments:

Einaz Shah Rizal Thomas said...

TAK SURUH pun mmg nk ckp comel sgt ;D

MerLe said...

hehe..tenkiu~ comey kn..

NadiRah said...

mmg comel... ^^

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

comel gile doodlenyee!!

JIJI YU said...

tombam punye dudel

MerLe said...

nadirah : hehe..btul3~

khumaera : gile2~

jiji : haha..ko jeles eyh ji

MerLe said...

oshin : comey~ =)

ahsfantasy24 said...

comel!