This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Saturday, August 20, 2011

Free Doodle dari Apit lagi~ =D

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Hari tu aku dah amik doodle dari Apit... hari ni amik lagi.. tamak bebeno kan.. hehe~ never mind! yang penting aku nak amik gak sebab comel~ terima kasih sekali lagi pada dia... sape nak gak, sila la singgah ke blog Apit... sila3~ =)


Kali ni amik warna biru plak.. hari tu dah warna merah, hari ni biru la plak.. baru adil dan saksama kan...

K la... aku nak sambung wat kije plak.. selamat berpuasa pada yang berpuasa... selamat berhari minggu pada yang sedang cuti... & selamat bekerja pada yang tak cuti... semoga tiap apa yang kita lakukan mendapat keberkatan dariNYA.. insyaAllah =)

Jaga diri.. Jaga peribadi...

Jumpa lagi~ papai~ =)

17 comments:

Sunah Sakura said...

alohhhh comelnyeeee~~~ hehehe

JIJI YU said...

ololo bighu kalernye

H.J said...

dudel biru pom ada gak??haha

MerLe said...

sunah : hehe~

jiji : yea..biru namanya..hehe

HJ : ada je..heeee~

Gen2Merah said...

woww.. so cute laa.. cumel2...selmat berpuasa ye

teha said...

ololo ~ comey nye laa doodle tu ! :)

fadh leyanie said...

tersangatlah comel doodles itu :P

msredcheesecake said...

best la dapa doodle...nak jugak.dah la nak buat sendiri tak paandai...bak satu...hhee

Lulu Caldina said...

Blog ni dah tersenarai dalam Lulu-Pages.. :)

Penghuni 60 said...

singgah sini...
salam...
^_^

penyisir rambut said...

owh doodle yg tiut miut...

MerLe said...

teha, fadhleyanie, penyisir rambut : hehe..comey kn.. =)

msred : boleh..amik je kt blog Apit..byk lg ada

lulu : tenkiu~ =D

penghuni 60 : salam perkenalan =)

Zul Fattah said...

haha..cute nya...rasa nk makan je doodle ni..

MerLe said...

haha..xbley mkn~ skg bulan posa...

anismelon said...

alolo alolo..comel nye..

Ini Kisah Tia said...

yep ! apit punya dudel chomel . free lak tu . nasib baik Tia bukan hantu dudel :)

MerLe said...

anis : comey3~

tia : haha~ bkn hantu gk tp comey..jd gian plk nk kumpul..hehe