This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, September 4, 2011

Kau muzik di hatiku.. =).



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Alhamdulillah... selesai juga akhirnya...

1 September 2011 yang lalu... pada pukul bape aku tak ingat nak tengok jam... bertempat di rumah kediaman aku yang dah merajuk sebab selalu ditinggalkan... maka telah rasmilah akan diriku ini memegang title 'isteri orang'... sekarang aku dah dapat gelaran 'PUAN'... tetiba terasa diri dah tua sedangkan jiwa ni masih dengan perangai budak-budak...huhu~ ok..sile sedar diri sekarang...

Pape pun, Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar walaupun ada beberapa masalah berlaku... Alhamdulillah semuanya dapat selesai dengan baik tanpa ada sebarang perkara berbangkit ... terima kasih pada yang mendoakan kami.. i lap u oll beli beli macccc~


Itu kisah 3 hari lalu.... kisah hari ni? aku dah kembali ke bumi Afzan a.k.a Kuala Lipis yang ku cintak-i... Kelmarin keta punye la banyak... bersusun susun bak kata pensyarah aku... banyak masa yang terbuang atas keta tu aku habiskan dengan mengira pokok,rumah & keta,,, ikut radio mengaji & menyanyi,,, dan maen teka perkataan wif my hubby... kOrang penah maen tak game ni? 

Bila dah kembali ke maktab, al-maknanye tugasan yang pelbagai dah beratur menunggu giliran untuk diselesaikan... minggu depan dah kena bentang tesis dan slide belum wat... bagussssss sangat kan~ dan lagi best, ada 1 asigment kena hantar Jumaat ni dan aku belum start wat apa pun lagi... saaaaaaaaaangat bagus~  sekeh diri sendiri bertubi-tubi...


Kesimpulannya...... kena fokuskan minda pada kerja semula... 

wish me luck...

Jaga diri... Jaga peribadi... Jumpa lagi~ papai~ =)


6 comments:

hamzah ian said...

lama juga cuti..

iMBobo said...

tahniah puan! hehe.. selamat menjalankan tugas :)

MerLe said...

hamzah ian : cuti ikut budak sekolah..hehe

imbobo : terima kasih =)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Ngaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! tahniahhhhhhhhhh

MerLe said...

thanks lolly~ nk hadios~ hehe

Eera Shera said...

salam kenal.

slmt pengantin baru