This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Friday, June 17, 2011

Tunggu Sekejap @ Dua Kejap???


 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Orang kata penantian itu satu satu penyeksaan.. yea, seksa menanti sesuatu yang tak pasti.. tapi lebih seksa menanti sesuatu yang pasti tapi tak hadir-hadir lagi.. aiii~ dah berbelit-belit.. 

Kesimpulannya... 

Jangan biarkan orang tertunggu-tunggu kita ok.. sile faham =(





****************************************

Malam makin larut..........


Masa untuk tidur..............


Selamat malam semua..........


Jaga diri.. Jaga peribadi.. papai~ =)


shhhhhhhhhhhhhh... baby tido~


6 comments:

cucu umie said...

penantian itu memang satu penyeksaan tapi amat bermakne bila penantian itu menjadi realiti..

selamat malam..zzzzzzzz

JIJI YU said...

tunggu pakwe reply msg ke

Isteri Encek Bard said...

Waalaikumusslam.. tul tu penantian satu seksa

MerLe said...

cucu umie : yea.. amat bermakna bila dah jd realiti =)

jiji : haha~ jiji, ko mmg memahami

IEB : aah..x suke menunggu

Anaziaf Srm said...

tgu tanpa pengharapan ta seksa sgt..cm playgirl plop bunyi..ahhahhaha..komen nieh nk gtau baby itu sgt comel! ><

MerLe said...

hehe.. comey kan.. comey kan