This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Saturday, June 18, 2011

Lipis~ i'm cOming~


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Alhamdulillah.. result exam semester lepas dah kuar~ oyeh3~ rasanya dah naik skit dari yang sebelum ni.. ok la tu kan.. ada gak peningkatan.. Alhamdulillah~ sile sujud syukur..

Malam ni nak kena berkemas dah.. esok pagi-pagi lagi aku akan berangkat pulang ke Lipis.. perasaan masa ni?ada 2..

1. huhuhu~ tak mau~ nak cuti lagi~ 
2. oyeh3~ aku dah semester akhir~ hOho~

emosi yang pelbagai..

Pape pun, aku harap semester kali ni akan lebih baik daripada sebelum ni.. amin~

moh tolong aku kemas barang.. lalalalaaaa~

Jaga diri.. Jaga peribadi.. papai~ =)


tak sempat nak join segmen kak Sunah =(


5 comments:

madam siti [noli] said...

haii. jom join giveaway! this giveaway for my new on9 blogshop that will release on 1st july 2011!

cara dia senang je
1) follow blog saya (kalau nak la) : http://bondenthalpies.blogspot.com
2) like page on9 shop saya (ini wajib) : http://www.facebook.com/noli.me.tanggere.shop
3) copy and paste gmbr banner blogshop saya and letak kat entry korang
4) post link 0n9 shop saya dekat facebook korang.
5) then tag 3 orang untuk like page on9 shop saya
6) then korang hantar ni kat saya via EMAIL ONLY :bond.enthalpies@gmail.com
>>>> link entry korang yg ada banner on9 shop saya
>>>> nama fb korang and nama fb 3 orang yg korang tag tu

hadiah dipilih secara random.

hadiah pertama : baucer rm50 untuk beli belah di on9shop sy
hadiah kedua : baucer rm30 untuk beli belah di on9shop sy
hadiah ketiga : baucer rm10 untuk beli belah di on9shop sy
dan 10 hadiah misteri untuk 10 yang bertuah :)

tarikh tutup 1st january 2011

Sunah Sakura said...

alamak, kesian dia tak sempat join~ huhuhu..

moga selamat sampai Lipis ye~ belajar rajin2!

ahsfantasy24 said...

semoga yg trbaik d hari ni,
mnjadi yg terburuk pd hari esok..

slamat mnjejakkan kaki ke
semester akhir :)

Khuzrin Kamarudin said...

:) selamat selamat...

MerLe said...

m.siti : insyaAllah.. line tgh x laju ni.. dh ok nti,sy join k

sunah : tu la.. huhu.. ok thanks =)

ayu : u tOo dear =)

khuzrin : selamat selamat jugak =)