This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Friday, June 3, 2011

Debaran masih terasa.....


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Dah berkurun lama rasanya aku tak update.. hiperbola sungguh.. sekarang aku duk bertapa kat Kedah, kampung belah my daddy.. nanti nak singgah Kelantan dulu sebelum balik Terengganu dan berlepas ke Kuala Lipis.. cuti ni jauh tul berderat.. Banyak citer nak dikongsi tapi masa nampaknya mencemburui kita..=P

Aku tak sempat nak blogwalking jauh-jauh lagi.. pada yang tak sempat aku singgah lagi, ampun maaf dipinta.. line tenet tak bape nak elok ni.. nanti dah selesai semua, aku gi singgah-singgah..


Pape pun, sekarang ni mOod aku dalam keadaan tak berapa nak betul.. hOho~ harap semuanya baik-baik saja.. berdebor eden~


i'm waiting for that.. wink~ wink~ wink~ 
:: mata berkelip-kelip =) ::

Harap semuanya berjalan dengan lancar

Jaga diri.. Jaga peribadi.. 

Jumpa lagi~ papai~ =)

 

3 comments:

JIJI YU said...

mentang2 le bercuti..merate tempat ko dah pergi

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

debaran aper tu? :)

MerLe said...

jiji : hehe.. balik kampung je.. tu untungnya kalu kampung ada 2

ca : debaran dup dap dup dap..hOho~