This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, June 12, 2011

Gembira dalam Runsing...


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kepala aku tiba-tiba sakit duk pikir beberapa perkara yang berbangkit.. yea..ada beberapa perkara yang aku harap dapat diselesaikan sebelum aku berangkat menuju ke Lipis hujung minggu ni.. kembali ke Lipis bermakna aku kena fokus pada kuliah semula.. kononnya la..hOho~ tapi perkara tu belum selesai lagi.. aiiii~ sakit kepala eden~

berfikir gane nak selesaikan perkara tu dengan segera..

Tenanglah wahai hati.. insyaAllah semua akan baik-baik aja.. =)


5 comments:

Adeela Oh Lala said...

hensemm :P

ahsfantasy24 said...

tenang dn terus bertenang,
hhehe selamatpulang ke lipis kak :)

MerLe said...

adeela : sape?

ayu : hehe..slmt pulang jugak pd ayu

Isteri Encek Bard said...

tenangkan diri dengan bermuhasabah diri

MerLe said...

terima ksih.. =) sedang menenangkan diri