This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Thursday, June 16, 2011

Bulan Merah~

teruja nak tengok...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Bulan merah dah hilang~ ada sape-sape yang sempat tengok semalam? aku tunggu sampai kul 3 je.. al-maknanya tak tengok la kan.. hOho~ lagipun dengar-dengar awan tebal, so tak berapa nampak.. tape.. tape.. tape.. 10 Disember nanti insyaAllah akan ada lagi..


Sementara tunggu bulan Disember, tengok la dulu dalam gambar ni.. hOho~


Jaga diri.. Jaga peribadi.. papai~ =)



4 comments:

aimi shahida said...

umah aimi tak nampak la bulan sebab bulan dok kat btol2 atas bumbung.. tengok tak ?

MerLe said...

tak tengok jgk..huhu~ sibuk pagi2 smpai terlupa nk jenguk jap kt luar

PinKy MoMMa said...

tak sempat nak tgk bulan anak dah nangis nak susu ni dik lalala ;p

MerLe said...

hehe.. tape la.. boleh tengok yg org laen rakam.. x pun tggu plk bln 12 nti ada lg..hehe