This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Thursday, June 16, 2011

Penangan Nora Elena



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Hari ni last citer Nora Elena.. kOrang tengok tak? aku baru tengok beberapa hari lalu.. hOho~ ok..memang agak ketinggalan.. aku tengok dalam tonton.com je.. waktu Maghrib bukan masa yang sesuai untuk tengok tv ye adik-adik sekalian.. tok setan-tok setan bersorak sorai kalu tengok kita wat dono bila time azan Maghrib berkumandang..

 
versi drama vs versi novel

Korang dah baca novelnya? aku penah baca dulu.. tak bape ingat sangat dah jalan citer dalam novel..  tapi yang sure memang happy ending la kan.. dan aku ingat nama Seth Tan sebab nama tu unik.. tapi ada orang kata ending citer akan berubah daripada yang dalam novel.. watak Nora Elena akan dimatikan.. betulkah? nak tau, tengok la sendiri nanti.. tapi jangan lupa pada waktu Maghrib yang sekejap tu.. citer, citer jugak.. sOlat jangan lupa.. 

hero smart + heroin cantik = i like~ =)


Jaga diri.. Jaga peribadi.. papai~ =)


8 comments:

cucu umie said...

incya-Allah xlupe solat kak..hehe kan ad azan maghrib b oergtn dekt tv3.. incya-Allah xtinggl

aimi shahida said...

best ke cite ni ?
tak pena tgk p0n.. hee

snf said...

novel yg best didramakan dengan pelakon yg cantik dan hensem laagii best.menunggu episod akhir.

http://great-snf.blogspot.com/2011/06/aku-terima-nikahnya-nora-elena-bt.html

misz athiqah said...

hehe..kat rumah saya nie..maghrib leh bukak astro oasis je..huhu..sape ubah kena maki ngan abah..hehe..so mmg xpenah tgk cite dia nie..hehe..dgr cite best...tapi dgr jiwang sgt r plak...hero romantik sgt..saya kalo romantik sgt nie..rasa nak muntah pun ada...hehe...=p

MerLe said...

cucu umie : bagus3~ =)

aimi : org kte best.. ok la jugak..hehe

snf : hehe.. x lama dh ni

tiqah : kat umah k.subi xleh buka lgsg.. ms mgrb no tv~ hOho~

tuah said...

mmg best citer ni..
ending terbaik!

PinKy MoMMa said...

dah tamatttt..eppy ending ^_^

MerLe said...

tuah : lomentik~ hehe

pinky : habis suda~ hepi ever after.. =)