This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Saturday, April 30, 2011

JOM JOIN SEGMEN PS


Assalamualaikum & Salam Sejahtera.. =)

Pagi yang hening di blog asrama ni aku dah bisingkan dengan aktiviti memunggah barang dari tingkat bawah ke tingkat 4.. sO tinggi ok.. nasib baik aku ada kekuatan jiwa & semangat yang tinggi setinggi bilik aku jugak.. dapatlah kiranya ku angkut barang-barang yang segabak besarnya sorang diri ke bilik yang tersenggam indah di tingkat 4 ni.. awat la senior kena duk kat aras tinggi-tinggi.. ingat dulu senior aku dapat duk aras bawah je.. 
ketidakpuasan hati berlaku di sini.. sila bersabar......

Namun dalam kesibukan menjalankan aktiviti berkemas ni, aku sempat lagi layan internet..hOho~ time aku godeng-godeng blog tadi, jumpa segmen baru lagi.. sekarang aku tengah gila nak sertai segmen orang je.. yang aku sendiri ntah bile nak buat.. hOho~ 
nape aku rasa perkataan 'segmen' tu pelik je..emmmmmmm 

Segmen apa? haaaaa..sile tengok tajuk di atas.. blogger Penulis Senja yang buat.. nak join jugak? sile klik kat sini.. tapi nak join ada syarat gak


Syarat 1 : Buat entri tajuk JOM JOIN SEGMEN PS
ok.. aku dah buat ni.. setel syarat pertama..

Syarat 2 : Letak banner ps
dah letak~ setel syarat kedua...

Syarat 2 : Bagitau kenapa nak join
Saje nak join.. mana tau dapat photo puisi free.. tak pun dapat ajak ps datang jenguk blog aku yang biasa-biasa aja ni.. sile la datang ye.. =)

Syarat 4 : Pendapat tentang blog ps
Bagi aku, blog dia ok.. simple.. tak berat sangat.. aku takyah tunggu lama nak loading.. & penting, ada sajak sajak yang boleh aku baca.. aku minat sangat bersajak.. tapi sekarang ni, idea bagaikan tak mau datang.. tak dapat buat sendiri, baca yang orang lain pun ok la kan..

Syarat 5 : Link kan entri ke blog ps
Seandainya cam lagu azharina la plak.. ps dapat baca entri ni, maknanya aku dah berjaya meng'link'kan entri ni ke blog anda.. hOho~

Syarat 6 : Tarikh tutup 30 April 2011 pukul 12 tengah hari..
ok..sempat lagi.. belum pukul 12 kan.. =)


Semua syarat dah aku penuhi.. hOpe ps akan pilih aku jadi salah seorang daripada 5 orang bertuah yang pertama.. hOho~


k la.. jaga diri.. jaga peribadi.. papai~ =)





4 comments:

waN Mohd Salim said...

hehehe saye datang sini .. follow .. suke suke suke tak .. hehehe

MerLe said...

suke..suke..suke..hehe..tocey~

Nurul Afifah said...

aku pon jugak.!! hehe..

btw..aku tag kau..boleh? :) sja nak bg xputus connection dgn follower aku.. bajet r aku ni.. =='


http://afifahaddnan.blogspot.com/2011/04/jom-join-give-away-aimi.html

MerLe said...

boleh..no hal =)