This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Monday, April 18, 2011

T.e.m.a.n.....aku rindu kamOo...


Ada sesuatu yang meruntun hati
merobek semula luka lama yang pernah cuba kubalut
mengimbau kembali kenangan yang tak mungkin kembali
yea.....kamu adalah kenanganku
kenangan yang tak mungkin kembali

Teman,
andai mampu ku ucap kata rindu ini
ingin ku laungkan padamu
betapa aku rindu
rindukan tawamu
rindukan senyummu
rindukan kenangan yang pernah kita bina
rindukan segala-galanya dari kamu

Sungguh
aku benar-benar rindu, teman
rindu yang teramat...........

Mungkin ini salahku
salah yang ku cipta
salah yang mengundang jelek di hati
mungkin.........
dan untuk itu
aku mohon teman
ampun
ampuni aku
ampuni salahku
ampuni silapku
ampun teman.....


Kini
jalan kita masih sehala
masih menuju arah yang sama
sejujurnya
aku bersyukur untuk itu
kerna masih mampu bersatu
walau bukan atas nama t.e.m.a.n

Namun
biar apa pun yang telah terjadi
kau masih teman terbaik di hati
dan walaupun tak pasti
aku akan terus menanti
saat detik kau lafazkan padaku

"kau temanku"


Hargailah saat masih bersama...
Fahamilah saat masih mampu bersenda..

Aku hanya mengharapkan yang terbaik untukmu...teman...



miSsing u... both of u... dOuble 'i'






4 comments:

azi nur said...

tetibe teringat zaman belajar dulu...sweet kan..masa mang xleh diundur tapi boleh jadi kenangan yang indah kan :)

MerLe said...

sgt la sweet..ada sour pn,tetap rasa sweet ble dikenang semula.. =)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ouh~ rindu jugak la ngan kawan2 lama... :(

betul2..walau yg pahit, kalo diimbas alek, mmg manis jadinyer..hehe.. :)

MerLe said...

btul3..psl gduh pn bleh jd sweet ble ingt blik..hehe