This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Friday, April 1, 2011

kamOo cOmey???

gelak sepuas hati..

Hari ni aku tak mengajar.. partner aku yang mengajar.. sO aku bleh wat rph utk minggu depan.. rajin kan i.. hOho~ sambil duk ngadap buku persediaan ngajar dan pikir idea, aku tengok-tengokkan jugak budak.. 

Tapi ada satu part yang memang buat aku rase cam nak gelak kuat-kuat.. cam biasa la kan budak main masa belajar.. nama pun budak pra.. yang dah besar pun takleh fokus lama-lama, apa lagi budak-budak tecik yang baru umur 5,6 tahun ni.. bleh fokus belajar kejap je.. pastu mula la nak maen.. itu la yang jadi tadi.. 

Sedang best partner aku tu duk ngajar, ada sorang budak duk maen-maen ngan jayanya.. sO partner aku pun tegur la dia..marah sikit suh pandang depan semula.. tapi korang nak tau tak apa yang budak tu kata kt kawan-kawan dia? aku dengar sebab aku duk belakang dia je..

"Cikgu marah sebab saya COMEL"

YA ALLAH~~~  perasannya budak aku~ sape la cikgu dia ni.. penat aku gelak sorang-sorang tadi.. nasib baek partner aku tu tak dengar.. hahaha~ 


agak-agaknye yang mana perasan comey tu yeee...





4 comments:

eqbalzack said...

budak2 mmg comey...hehe
abg eq singgah sini dan follow ye...

MerLe said...

hehe..boleh..boleh..sile follow

JIJI YU said...

ahahah lagikan budak sekolah men pon cam tu jgk..

MerLe said...

haha..yeke? ish3~ spe la ckgu dia tu...hOho~