This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Tuesday, April 19, 2011

Mana yang betul????


Assalamualaikum dan salam sejahtera........

Tajuk entri pada kali ini ialah...........sile tengok kt atas....
Sebenarnya tadi aku duk jalan-jalan singgah blog orang..terjumpalah satu blog ni... bila aku baca, aku jadi terfikir.... 

YANG MANA BETUL???? 
YANG MANA SALAH????

ok...bagi memeningkan kepala kamOo jugak, sile baca entri saudara ini dengan tenang dan sabar....

Aku tak memihak pada sesiapa.. sebab hanya Allah yang tahu apa sebenarnya yang berlaku... pape pun, aku harap kebenaran yang nyata akan terbongkar.. yang mana betul... yang mana salah... biar masa yang menentukan..


k, la.. aku nak start buat kije plak.. jaga diri.. jaga peribadi.. papai~ =)


4 comments:

azi nur said...

degar kata hati... :))

JIJI YU said...

hurm oleh kerna akubace sambil ngntok..aku keliru dan blur

ch!natsu said...

salam prkenalan jgk darl.. =)
ti chin bc ye.. ngah kbzian..

MerLe said...

azi : yea..dgr kata hati..klu hati ini bersih~

jiji : oleh krn kmu bc smbil mngntuk, aku trima komen kamu..hehe

ch!natsu : tenkiu~ =) salam perkenalan jugak.. moh bc ramai2