This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, April 17, 2011

Usop Wilca????? wOw~

Hari-hari yang berlalu tak semestinya indah sepanjang masa.. 
kadang-kadang pahitnya tetap ada walau sedetik.. 
bila ia hadir, semuanya terasa suram, muram dan kurang..
hingga ada yang lupa diri.. 
bertindak tanpa memikirkan baik buruk pada diri sendiri..
 maka sedarlah.. 
jejakilah penawarmu.. 
andai harimu suram.. 
andai hatimu gundah.. 
andai semuanya terasa bagai mahu ditangisi........... 
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
acu cuba try test tengok video ni.........

                                                  

rendoh benor... ce tinggi.. ce tinggi...................... 
itulah pentingnye muzik education~  =) 
kOme kOme kOme kOme kOme kOme......
kOme cOme & go.................
fullstop........ =D

aiiiiiiiiiiiiiii~ aku bagai mau gelak lagi...sile gelak sopan...............hOho~






Penawar jiwa yang terbaik..... kembalilah pada sang Pencipta.. 
Sesungguhnya zikir, sOlat & Al-Quran adalah penawar jiwa yang paling mujarab... 



4 comments:

JIJI YU said...

muhehhe..aku nak jadi murid ko leh tak

MerLe said...

haha..bleh..bleh..sile dtg ke kelas dgn kadar yg segera

Anaziaf Srm said...

usop wilcha terbaek! hahahhaha..

MerLe said...

veri terbaek..hehe..jom sm2 vote 4 usop wilcha~