This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Monday, April 11, 2011

P.E.N.I.N.G



......kepeningan melanda diri......

Sibuk ngan kije-kije yang tak siap lagi..

Blur.............taktau nak update apa sekarang ni..

Kepala otakku masih pikir pasal kerja....rph....

Hope dapat buat sehabis baik..

bak kata pengakap............
KAMI BUAT HABIS BAIK!!!!

sape boleh teka yang mana tuan punya diri ni, kamu memang hebat..hehe..



Nota Tapak Kaki :
Sape-sape ada nOta pasal tingkah laku bermasalah ngan bimbingan kaunseling, bleh kongsi-kongsi tak? i kebuntuan idea sekarang nak tambah bilangan mukasurat asgment..hehe



4 comments:

azi nur said...

sabar banyak3 ye...hehe

JIJI YU said...

ekekkee..bnyk sgt keje ko ek..ehehepehal aku rilek je..

MerLe said...

azi : ye..sye sorg yg sgt sabar..hehe

jiji : relaks ke? wah bestnye~ meh tlg sumbangkan tnaga ckit..hOho~

MerLe said...

azi : ye..sye sorg yg sgt sabar..hehe

jiji : relaks ke? wah bestnye~ meh tlg sumbangkan tnaga ckit..hOho~