This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Thursday, October 6, 2011

Waffle........nak lagi~


 makan dengan lahapnye....


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera......


Pagi tadi time duk pilih makan pagi kat kantin, ternampak benda alah ni... sebagai penggila waffler, aku rembat la satu.... sodap den~

Esok nak beli lagi la~ lalalaaa~ mOod hepi lepas makan... makan je kije...


8 comments:

Shaherah said...

shera pernah beli skali.. tp shera x ske.. hehe.. shera suka yg panas2 tu.. ^_^

MerLe said...

aah..yg panas tu lg best~

JIJI YU said...

aku rasa cam tak berapa best la pulak

Sunah Sakura said...

ni kira entri promote waffle gardenia la ni eks? hahaha~ nak try gak lah!

iMBobo said...

aik kenapa xpernah jumpa ni huhu

MerLe said...

jiji : ji, kamu jgn membantutkan keinginan aku utk beli lagi..

sunah : hehe..boleh~ ada byk jenis..pilih je yg mn suke

imbobo : bru je ni..sy pn bru jumpa

Ini Kisah Tia said...

bukan takde inti ke tu? huhu ..

thanks untuk nasihat tu .. yee , Tia tau lelaki ni mudah sangat jatuh cinta . mudah sangat suka dekat perempuan lain ..

MerLe said...

aah..tade inti... tp klu nk bleh sapu ngn coklat ke..jem ke.. tapi sy mkn gitu je.. x sempat nk cri benda nk sapu dlm kelas..


cool tia~ kita kena kuat!