This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Friday, October 28, 2011

PC Fair @ KB Mall

tecik-tecik dah ada kamera beso... i jeles....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

terasa kekok selepas lama tak berblog... bukan tak sudi tapi kekangan tugas membantutkan keinginan... alasan =P

aku sedang bercuti sekarang... terasa cam lama plak cuti kali ni... insyaAllah beberapa hari lagi aku akan memulakan semula kehidupan sebagai pelajar... baru rajin sikit nak berblog... lama-lama cuti tak best jugak... mOod malas dah datang balik.. huhu~

Semalam aku buang masa di PC Fair kat KB Mall... ramai beno orang... berbunga-bunga jap bile encik hubby kata nak g KB Mall... & tambah bunga-bunga bile dia suh pilih kamera yang aku nak... hoho~ terima kasih awak~

at last..................................


The PowerShot A2200 features 14.1-megapixels, a wide angle 28-112mm equivalent lens with 4x Optical Zoom, a 2.7-inch LCD, Smart AUTO with 32 shooting modes, Blur Reduction, Live View Control, Discreet Mode, 720p HD video recording, and Creative Filter such as Toy Camera, Monochrome, Super Vivid, Fish-eye, Poster Effect and Miniature Effect. The A2200 will be available March 2011 for $139.99 in black, blue, silver and red colors.


Pentingkan yang lebih penting... oleh kerana belanjawan perlu disimpan untuk perkara-perkara lain yang lebih penting, sO aku pilih yang ni je.. ok da ni kan... asal bleh amik gambo je... hari-hari terakhir di IPG ni aku nak amik gambo banyak-banyak...  
cam tak matured je =P

PC fair kt KB Mall rasanye sampai ahad ni... sape-sape yang berada berdekatan bleh la singgah-singgah... kot-kot ada yang berkenan di hati... korang bukan orang Kelantan? rujuk poster kat bawah untuk tau lokasi PC Fair yang seterusnya....




Hari ni plak start Jom Heboh kat KB... tapi hujan dah mula turun mencurah-curah ke bumi... malas plak nak bergerak... penyakit malas dah datang..... lalalalaaaa~

Jaga diri... Jaga peribadi.. Jumpa lagi... papai~ =)


patutnye hari ni aku nak g wat lesen tapi..............huhu......

6 comments:

Fatin Nadia said...

waaa.. bestnya dapat cemera..!!!^^

JIJI YU said...

ko kawen mase praktikal last ke ke..

ahsfantasy24 said...

HD tu dgr mcm cun jep, hehe :)
^^,

Miss Nadya said...

erm...nk g jugak..:)


new entry ::

1 :: Tagged ツ
2 :: Review Real Steel ツ
3 :: Photoshoot ツ

sis92 said...

wuu lama menghilang:(

woowww dapat kamera lah
hehe :)

MerLe said...

fatin nadia: hehe..suke3~

jiji : aku kwin lps internship..kire cam praktikal last la..npe? ko nk cri tarikh kwin ke?

ayu : hehe..ye eyh..k.subi x reti bab hd hd ni

mis nadya : jom jom jom

sis92 : huhu..jap je..ni nk start balik dh..hehe