This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Thursday, October 13, 2011

Majlis Makan dan Makan Lagi~ makan je kerja...

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Hari yang sedikit penat... tapi aku tetap bersyukur... syukur sebab masih ada perasaan penat... tanda aku masih lagi sihat... masih mampu melangkah... masih mampu bernafas... Alhamdulillah....... 


Program kedua untuk kursus prasekolah bagi pelatih semester 8 sedang berlangsung... Program pertolongan cemas dan rawatan awal untuk kanak - kanak... ni salah satu subjek dalam kursus aku... cikgu-cikgi pun kena tau buat rawatan awal tau~ program hari ni ngan esok... projek pertama kami wat kat Kuala Tahan tempohari... emmm...aku tak citer lagi kan pasal kat Kuala Tahan tu.... nanti len kali aku citer eyh... mood Kuala Tahan tak sampai lagi... hOho~

 juz pandai makan... makan... dan makan...

Malam ni ada dinner lagi... tapi kali ni bukan setakat dinner kelas, tapi dinner jabatan... Jabatan Ilmu Pendidikan anjurkan majlis makan malam khas untuk kami puak prasekolah semester 8... terharu i~ tapi kami-kami gak yang handle... kelas aku kena handle makanan malam ni... i suke bab makan~ lalalaaaa~


Semalam ngan hari ni aku bertukus lumus menyiapkan video muvi maker kelas aku... tup-tup bila hantar pada urusetia tadi, dorang kata juz nak tayang gambar je... tanpa suara a.k.a lagu yang iring lagu tu.... sedihnye dalam hati~ terasa sia-sia je wat dari semalam.... tape la..... biarkannnnnnnnnnnn~

lalalalaaaaa~

Pape pun, harap majlis malam ni berjalan ngan lancar... boyz kelas aku wat persembahan... maybe persembahan terakhir dorang sebelum kami tamat pengajian... mOod sedih tibe-tibe datang....... huhuhu~


Jaga diri... Jaga peribadi... Jumpa lagi... papai~ =)


2 comments:

JIJI YU said...

mano gmbar makanan

MerLe said...

x ingt nk amik....huhu