This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Monday, October 31, 2011

200???? terima kasih semua~ =)


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

sedang mencari bahan untuk siapkan kerja kursus untuk induksi... ish...ada lagi kije kena buat rupenya...

blogwalking jap... bile belek blog sendiri..... hah! 200!

sedar tak sedar....

Terima kasih pada yang sudi 'follow' aku... nanti dah selesai kije aku jenguk korang satu satu yea...




2 comments:

fiQ'Ra said...

hehe... tak pe.. siapkan kje dulu tau ;)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

tahniah merle...chaiyok2! hehe.. =)