This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, October 9, 2011

Segmen: Bloglist cutie mutie

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Moh join segmen ni plak.. macam biasa... sile klik banner di bawah ye anda-anda sekalian~


5 point pasal blog dia? emmmmm...

1) Stokin pink... nampak comey je... errr...apa ejaan yang betul eyh? stokin ke stoking? blur tibe-tibe... abaikan...
2)  Budak tocang 2 tu... aku suka budak tu.. comey~ nama Boo kan... tiap kali nampak gambar kartun tu mesti otomatik akan kata "bOoo" hehe~ ni kire point jugak ke?
3) Blog nampak kemas tersusun...
4) Blog tema pink... aku memang suka tengok blog warna pink walaupun blog aku warna biru.. nampak comey je.. kan..kan..kan...
5) Gelaran diri sis92... lahir tahun 92 eyh...

Tarikh tutup 23 Oktober 2011


terima kasih Akma sebab tolong tegur...hehe~


4 comments:

Sunah Sakura said...

so Merle suke blog saya, blog saya kan pink...

sis92 said...

hehe thank a lot yeah :)

MerLe said...

sunah : aah..suka blog sunah jgk..hehe...pink sesuai ngn pompuan..nmpk sweet je..tp sy lebih suka biru..hOho~

sis92 : ur welcome dear =)

♥ nanurinos ♥ said...

terjah sini jap =)