This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, October 9, 2011

"JOIN KREW Ini Kisah Tia"

Salam semua~

Nak join yang bloglist Tia plak~
::tangan taip entri, mulut kunyah waffle gardenia...sedap3~:: 

Something wrong dah jadi sO dia nak buat bloglist baru... maka dengan itu, sape nak jadi bloglist dia, sile klik banner dia kat bawah k... 


....nak sambung makan....

Jaga diri... jaga peribadi... jangan makan gelojoh... jumpa lagi... papai~ =)


2 comments:

enEnfeeL said...

sedap tak waffle gardenia tu? cam nak try..tapi tak beli2 lagi

Ini Kisah Tia said...

:) Tia dah masukkan dalam list . tysm ..