This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, October 9, 2011

GiveAway by anis athia..........


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Sape nk join jugak bleh la klik pada banner kat atas... moh la join ramai-ramai... mana tau ada rezeki dapat hadiahnya yang boleh tahan la banyaknya... nak sponser hadiah pun boleh... pape hal, wat la singgah sahur kat blog cik anis tu k... tarikh tutupnya 1 November 2011... sempat lagi....


tade mOod nak taip panjang-panjang sebab lapar....huhu~ 


1 comment:

Anis Athia said...

terima kasih sebab sudi join ^_^