This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, October 16, 2011

Kerja Kursus terakhir... di Afzan...


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Sekarang mOod nak buat kerja... sO mOod nak update blog kureng sikit... tapi tetap nk update sebab aku gian nak menaip... hOho~

Sekarang aku duk siapkan kerja kursus terakhir aku di ipg... huhuhu... tibe-tibe je rasa sayu di hati... dah tak lama rupenye nk tamat pengajian di bumi Afzan ni....

Ramai yang seolah - olah tak sabar nak habis... tapi aku?


nak sambung buat kerja.... 


Jaga diri... Jaga peribadi... Jumpa lagi... papai~ =)


1 comment:

aNaYaNa said...

buat kerja elok2..:)