This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Monday, October 3, 2011

Perfumes Farm Contest

Salam~

JOm menjoin-join~ mana tau ada rezeki lebih, dapat perfume free... lalalaaaa~ ::taktik meriangkan hati::


the most cheerful picture? emmmm... susah beno nak pilih di saat hati berduka lara ni... huhu~

Apa itu 'cheerful'???
riang... gembira... girang...


Ni gambar terbaru aku masa gi Kuala Tahan beberapa hari yang lalu... time amik gambar ni, memang aku sedang riang gembira lagi... why? nanti aku story lain kali k... nampak kan keriangan tu? =)

Harap bertuah la kali ni... perfume aku dah nak habis... dapat free best gak.. hOho~

Jaga diri... Jaga peribadi... Jumpa lagi~ papai~ =)

5 comments:

Perfumes Farm said...

hi..thanks for joining the contest..=)

Kancil 8349 said...

wah...cerianya di dalam gambar tu...

dhiera said...

good luck ye..

Sunah Sakura said...

all the best ye~

MerLe said...

tenkiu semua =)